Lesní mateřská škola Bezinka v Palkovicích

Co je Bezinka:

  • Dětství v přírodě – víme, jak velký přínos má bytí venku a v přírodě pro děti. Proto tam chceme s dětmi být, hrát si tam, zažívat ji a její roční cyklus všemi smysly. A kolik se tam toho naučíme!
  • “Šupel” pedagogové, kteří rozumí dětem – Bezinkoví pedagogové znají potřeby předškolních dětí,  jsou dětem pevným středem, vytváří jim bezpečné hranice, rytmus dne a vyvážený poměr řízených aktivit a volné hry
  • Kamarádský vztah k celé rodině – máme upřímný zájem o vaše děti i o vás, rodiče, všichni si tykáme a jsme příznivci  otevřené komunikace. Společně slavíme svátky, pracujeme na brigách, jezdíme na výlety, kdo chce, může se přidat.
  • “Fajne” zázemí – 2 jurty, permakulturní zahradu s velikým kopcem,  překrásný smíšený les a přehradu za humny, houpačku na stromě, výtvarnou dílnu pod lípou…
  •  Tvoření  moc rádi tvoříme z přírodních materiálů, skoro každý den, často ve spojení se svátky a tradicemi

Jsme 1. certifikovanou školkou v ČR, která splnila Standardy kvality Asociace lesních mateřských škol. Více o standardech zde.

Jsme členem Asociace lesních mateřských škol – www.lesnims.cz

Chcete, aby vaše dítě chodilo to Bezi? Napište nám email na ivana@lmsbezinka.cz. Přihlášky přijímáme průběžně. Děti mohou u nás začít buď v září nebo v dubnu.